Om Trædemøllen

Trædemøllen – fordi jeg ofte oplever, at vi kommer til at stå på trædemøllen, og når vi først er der, så er det ikke altid lige let at stå af igen. Så jeg vil gerne hjælpe med at  “stikke en kæp i hjulet” og tage snakken om, hvorvidt det stadig er det rette, om det er det, der er ønsket, eller om kursen skal ændres.

Om mig – Jeg hedder Charlotte og jeg har valgt at “starte” Trædemøllen, fordi jeg er passioneret omkring det at hjælpe andre med at nå de mål, de har sat sig.

Jeg tror på, at det er vigtigt at have et solidt fundament af viden at tage afsæt i – men i mit daglige virke arbejder jeg praksisnært. Jeg har fokus på nuet og de muligheder, der kan udnyttes her og nu og de udfordringer, der skal løses på sigt. Jeg sætter en ære i at formidle min viden på en let tilgængelig måde, så den straks kan omsættes til praksis.

Jeg er 100% i det jeg laver og er klar til at gøre det, der skal til, for at nå i mål med opgaven.

Uddannelse og erhvervserfaringer – Jeg er bl. a. NLP Business coach og practitioner, coach og projektleder. Ellers er min erhvervs- og uddannelseserfaring bred – lige fra en erhvervsuddannelse til en universitetsuddannelse og fra cafebestyrer til konsulent, underviser, phoner, salgs- og konsulentbackup mm.